Pohja
4 munaa
1½ dl sokeria
1½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
Täyte
4 liivatelehteä
2 prk Flora Vispiä
1 prk Mascarponejuustoa
2 levyä Fazerin Lontoonraesuklaata
1 dl Turkinpippurirouhetta
Valmista pohja. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista 225 asteessa 10 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa reunavuokaan sopiva pala.
Valmista täyte. Lata liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota Vispit. Sekoita joukkoon Mascarponejuusto, sulatettu suklaa ja turkinpippurirouhe. Kuumenna ½ dl vettä kiehuvaksi ja sulata pehmenneet liivatelehdet kuumaan vesitilkkaan. Kaada liivateseos ohuena nauhana suklaamoussen joukkoon. Kaada täyte pohjan päälle reunavuoan sisään ja laita jääkaappiin hyytymään seuraavaan päivään. Koristele Lontoonrea-karkeilla ja Englanninlakuilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!