Pohja
4 munaa
4 dl sokeria
150 g voita sulatettuna
2 prk Kidius karamelli-suklaavanukasta
6 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 tl vanilliinisokeria
Kuorrutus
300g tomusokeria
70 g margariinia
4 rkl maitoa
2 tl vaniljasokeria
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, jäähtynyt voisula sekä suklaavanukas. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista 200 asteessa 15 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä ennen kuorruttamista.
Valmista kuorrutus. Sekoita sulatettu margariini ja muut täytteen ainekset keskenään. Levitä jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle nonparelleja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!