Pohja
1 pkt suklaadigestivekeksejä
75 g voita
Wienernougatmousse
1 prk Flora Vispiä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
1 dl sokeria
1 dl Wienernougatcrushia
6 liivatelehteä
Vadelmamousse
1 prk Flora Vispiä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
1 dl sokeria
2 dl soseutettuja vadelmia
6 liivatelehteä
Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi ja painele seos halkaisijaltaan 26-28 cm reunavuoan sisään.
Valmista mousset. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa 2 prk Flora Vispiä vaahdoksi. Lisää joukkoon 2 prk tuorejuustoa ja 2 prk ranskankermaa sekä 2 dlsokeria. Kaada puolet vaahdosta toiseen kulhoon ja lisää sen joukkoon Wienernougatcrush. Liuota 6 liivatetta kiehuvaan veteen ja kaada Wienernougatmoussen joukkoon. Sekoita hyvin. Kaada mousse pohjan päälle reunavuoan sisään. Laita jääkaappiin hyytymään.
Valmista vadelmamousse toisessa kulhossa lisäämällä soseutetut vadelmat vaahdon joukkoon. Sulata 6 liivatelehteä kiehuvan kuumaan veteen ja kaada liivateseos vadelmamoussen joukkoon. Kaada vadelmamousse vuokaan edellisen kerroksen päälle. Laita vielä jääkaappiin hyytymään. Koristele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!