Hae tästä blogista

perjantai 10. elokuuta 2012

Poro-ruisnapit

Nämä katosivat ensimmäisinä pöydästä pojan nimipäivillä.

1 pss pieniä pyöreitä jälkiuuniruisleipiä
200 g aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
2 dl ranskankermaa
½ punasipulia
mustapippuria
150 g pororouhetta

Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, sipulisilppu, pororouhe ja mustapippuri kulhossa. Levitä täytettä leiville. Koristele herneenversoilla.

8 kommenttia:

  1. Taitaa kaikki siirtyä vuodatuksesta bloggeriin! :) ihana kun kuitenkin jatkoit, vaikka uudessa osoitteessa! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle uuden blogini ensimmäisestä kommentista! Toivon, että saan vielä jossain vaiheessa tuon oman verkkotunnukseni openkahvila.com siirrettyä tänne bloggerin puolelle.

      Poista
  2. Nää on tosi hyviä. Itse olen tehnyt savulohitäytteellä. Tosi menevä ja hyvä täyte sekin. Mukavaa pientä naposteltavaa!

    Ihana uusi blogi sinulla! Onnea ja menestystä blogillesi ja tervetuloa vastavierailulle minun uteen blogiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse! Iso työ kaiken siirtämisessä on ollut, mutta nyt kun kaikki alkaa olla valmista, tuntuu siltä että että tästä vuodatuksen blogin kuvien katoamisesta seurasikin jotain oikein hyvää. Olen todella tyytyväinen tähän uuteen blogiini :)

      Poista
  3. Löysin tieni uuteen blogiisi! Ihania kuvia ja ohjeita täällä, kiva kun jatkoit! Vanhaa blogiasi kävin paljon lueskelemassa ja jotain ohjeita (mm. Aleksanterin leivoksia) olen testannutkin. Nämä poro-ruisnapit tulee varmasti kokeiltua, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne! Nämä poro-ruisnapit olivat herkullisia ja nopeita tehdä.

      Poista
  4. Mistä hyllystä tuollaista pororouhetta löytyy? Hyvältä näyttävät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miellä Citymarketissa löytyy sieltä, mistä pekonit ja kinkkuleikkeetkin. Ennen oli pienessä pahvilaatikossa, kun viimeksi ostin oli pakkaus muuttunut suorakaiteen muotoiseksi pussiksi.

      Poista

Kiitos kun kävit Open Caféssa!