Tein näitä leivoksia Kinuskikissan reseptillä. Todella herkullisia ja ihanan makeita!
Brownies-pohja
125 g voita
75 g taloussuklaata
2 dl sokeria
hyppysellinen suolaa
1 tl vaniljasokeria
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
Cookie dough -täyte
125 g voita
1 ¾ dl ruokosokeria
2 tl vaniljasokeria
hyppysellinen suolaa
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl kermaa
1 dl maitosuklaarouhetta
Suklaakuorrutus
100 g voita
100 g taloussuklaata
Sulata voi kattilassa. Ota liedeltä ja lisää suklaapalat voisulaan. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut. Lisää sokeri, suola, vaniljasokeri, munat ja jauhot. Vuoraa leivinpaperilla reunallinen uunivuoka (noin 20x20 cm). Kaada taikina vuoan pohjalle. Paista pohjaa 175 asteessa 20 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
Valmista cookie dough -täyte. Vatkaa voi ja ruokosokeri sekaisin. Lisää vatkaimella sekoittaen loput aineet. Levitä taikina pohjan päälle tiiviiksi kerrokseksi. Nosta jääkaappiin jähmettymään noin puoleksi tunniksi.
Mittaa kuorrutteen voi ja suklaa kattilaan. Lämmitä seosta lieden keskilämmöllä sekoitellen, kunnes kuorrute on tasaista. Anna jäähtyä hetken aikaa. Kaada kuorrute vuokaan täytteen päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa. Leikkaa levy pieniksi neliöiksi. Säilytä leivokset jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!