Pohja
5 dl vehnäjauhoja
4 3/4 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
1 dl kaakaojauhetta
50 g margariinia
2½ dl vettä
3 kananmunaa
Kuorrutus
500g tomusokeria ( 8dl )
70 g margariinia
4 rkl maitoa
2 tl vaniljasokeria
Päälle
Mariannerouhetta
Sekoita keskenään pohjan kuivat aineet. Lisää joukkoon sulatettu margariini ja vesi. Vatkaa 2 minuuttia.
Lisää vielä joukkoon kananmunat ja vatkaa vielä 2 minuuttia.
Ripottele pellille Mariannerouhetta. Kaada taikina rouheen päälle ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Valmista kuorrutus. Sekoita sulatettu margariini ja muut täytteen ainekset keskenään. Levitä jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle reilusti Mariannerouhetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!