Pohja
300 g Digestivekeksejä
100 g margariinia
Keksipohjan päälle
1 dl passionhilloa
Täyte
12 liivatelehteä
2 prk Flora Vispiä
2 prk Mascarponejuustoa
2 dl sokeria
3 dl passionpyreetä
Pinnalle
2 liivatelehteä
2 dl passionpyreetä
Hienonna keksit ja lisää murujen joukkoon sulatettu rasva. Painele seos halkaisijaltaan 26 cm reunavuoan sisään. Laita pohja jääkaappiin.
Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota Vispit ja lisää vaahdon joukkoon Mascarponejuustot ja sokeri sekä passionpyre. Kuumenna ½ dl vettä kiehuvaksi ja sulata kuumaan veteen pehmenneet liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi ja kaada vaahdon joukkoon ohuena nauhana koko ajan samalla seoittaen.
Levitä keksipohjalle passionhillo. Kaada vuokaan myöss passionmousse. Laita jääkaappiin hyytymään, mielellään yön yli.
Laita kiillettä varten 2 liivatelehteä pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna 1 dl passionpyreetä kiehuvaksi ja sulataa siihen pehmenneet liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon loppu pyre. Kaada varovasti hyytyneen kakun pinnalle. Laita kakku vielä jääkaappiin pariksi tunniksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!