Pohja
400g porkkanaraastetta
7 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 tl kanelia
1/2 tl suolaa
2,5 dl sokeria
2 dl fariinisokeria
1 prk ananasmurskaa
3 dl öljyä
6 kananmunaa
Kuorrutus
200g maustamatonta tuorejuustoa
100g vaniljatuorejuustoa
1 prk rahkaa
250g tomusokeria
Koristelu
hasselpähkinärouhetta
marsipaanikukkia
Pese ja raasta porkkanat. Erottele valkuaiset ja keltuaiset, vatkaa valkuaiset kestäväksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan porkkanaraaste, ananasmurska, öljy ja keltuaiset, sekä viimeisenä valkuaisvaahto. Varo sekoittamasta taikinaa liikaa.
Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä, sekoita päällisen ainekset keskenään ja tasoita se pinnalle. Koristele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!