Taikina
200 g voita
1 dl sokeria
150 g mantelimassaa
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl maitoa
Täyte
12 palaa suklaata
Kuorrutus
2 rkl maitoa
1 rkl metsämansikanmakuista tomusokeria
2,5 dl tomusokeria
Koristeeksi
marsipaaniruusuja
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Käsittele pikkusydämistä muodostuva silikonivuoka kevyesti rasvalla tai sydämen muotoiset leivosvuoat rasvalla ja korppujauholla.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Raasta mantelimassa karkeaksi raasteeksi. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva, sokeri ja mantelimassa. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää jauhot siivilän läpi seuloen ja lopuksi maito. Lusikoi sydänvuoat puolilleen taikinaa. Aseta vuokiin suklaapala. Täytä vuoat taikinalla. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Kumoa ja anna jäähtyä.
Sekoita kuorrutusainekset keskenään ja valuta kuorrutus jäähtyneille leivoksille. Korista marsipaaniruusuilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!