Pohja
3 munaa
2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ dl kermaa
Kostutus
1 dl Amarula-likööriä
½ dl maitoa
Pohjan päälle
4 säilykepersikan puolikasta
Täyte
4 liivatelehteä
1 prk Flora Vispiä
1 prk Mascarpone-juustoa
1 prk Creme Fraichea
2 dl sokeria
4 tl vanilliinisokeria
1 dl Amarula- likööriä
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää kuivat aineet ja kerma. Sekoita tasaiseksi ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille. Paista pohjaa 200 asteessa noin 6 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa reunavuoan kokoiseksi.
Laita kakkupohja lautaselle reunavuoan sisään ja kostuta Amarula-maidolla. Pilko päälle persikat.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Vispi ja sekoita vaahdon joukkoon Mascarpone ja ranskankerma sekä sokerit. Kuumenna Amarula kiehuvaksi. Keitä likööriä hetki, jos haluat alkoholin haihtuvan. Lisää kuumaan likööriin pehmenneet liivatelehdet ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos vaahdon joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada vaahto keksipohjan päälle reunavuoan sisään. Anna hyytyä seuraavaan päivään jääkaapissa. Koristele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!