Hae tästä blogista

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kinkku-ananaspiirakka



Pohja
1,5 pkt Sunnuntai piirakkataikinaa

Täyte
300 g kinkkusuikaleita
1 prk ananaspaloja
1 pss Aura-murua
1 prk kermaviiliä
1 prk ranskankermaa
3 munaa
3-4 dl Emmental-juustoraastetta
paprikamaustetta
mustapippuria
valkosipulijauhetta

Kauli sulaneet taikinalevyt leivinpaperin päälle uunipellin kokoiseksi levyksi. Kuutioi tai suikaloi kinkku ja ripottele pohjan päälle. Jätä pieni määrä kinkkua piirakan pinnalle laitettavaksi. Ripottele valutetut ananaspalat pohjan päälle, samoin Aura-muru. 

Sekoita kermaviili, ranskankerma, munat ja mausteet kulhossa ja kaada piirakan päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja loput kinkkukuutiot. Paista 225 asteessa 25-30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!