Hae tästä blogista

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Pätkis-päärynämoussekakku



Pohja

300 g kaurakeksejä

100 g margariinia



Pätkismousse

1 pss Pätkis mini bites

1 prk Flora Vispiä

1 prk Mascarponejuustoa



Päärynämousse

3 liivatelehteä

½ prk säilykepäärynöitä

½ prk Flora Vispiä

1 prk päärynä-vaniljajogurttia

½ prk maitorahkaa

1 dl sokeria



Murskaa keksit ja lisää keksimurujen joukkoon sulatettu margariini. Sekoita tasaiseksi ja kaada noin 25 cm reunavuoan sisään tarjoilulautaselle. Painele tasaiseksi kerrokseksi ja laita jääkaappiin.

Valmista Pätkismousse. Vaahdota Vispi. Sulata Pätkikset mikrossa 30 sekunnin ajan. Lisää Pätkisten joukkoon Mascarponejuusto. Vaahdota seos sähkövatkaimella. Lisää suklaa-juustoseokseen kermavaahto. Levitä reunavuoan sisään keksipohjan päälle. Laita jääkaappiin hyytymään.

Valmista päärynämousse. Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Soseuta päärynät. Vaahdota Visspi ja lisää vaahdon joukkoon rahka, jogurtti ja sokeri sekä päärynäsose. Lämmitä ½ dl vettä kattilassa ja sulata kiehuvan kuuman veden joukkoon pehmenneet liivatelehdet. Kaada seos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen päärynävaahdon joukkoon. Kaada vuokaan Pätkismoussen päälle ja anna hyytyä jääkaapissa peitettynä seuraavaan päivään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!