Hae tästä blogista

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Porkkanaleivokset


Pohja
400g porkkanaraastetta
7 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 tl kanelia
1/2 tl suolaa
2,5 dl sokeria
2 dl fariinisokeria
1 prk ananasmurskaa
3 dl öljyä
6 kananmunaa

Kuorrutus
200g maustamatonta tuorejuustoa
100g vaniljatuorejuustoa
1 prk rahkaa
250g tomusokeria

Koristelu
hasselpähkinärouhetta
marsipaanikukkia

Pese ja raasta porkkanat. Erottele valkuaiset ja keltuaiset, vatkaa valkuaiset kestäväksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan porkkanaraaste, ananasmurska, öljy ja keltuaiset, sekä viimeisenä valkuaisvaahto. Varo sekoittamasta taikinaa liikaa.

Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä, sekoita päällisen ainekset keskenään ja tasoita se pinnalle. Koristele.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!