Pohja
250 g voita
4½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
250 g maitorahkaa
Pohjan päälle
1 ruukku rucolaa
2 prk sipulisekoitus -cuisinea
400 g juustoraastetta
2 kananmunaa
Täyte
1 pkt savupororouhetta
1/4 kiekko leipäjuustoa
Piirakan päälle
100 g juustoraastetta
Nypi jauhot ja leivinjauhe pehmeän voin kanssa sekaisin ja sekoita maitorahka joukkoon. Kauli taikina leivinpaperin päälle uunipellin kokoiseksi.
Silppua rucola ja ripottele pohjan päälle. Sekoita cuisine, juustoraaste ja kananmunat keskenään ja kaada seos pohjan päälle. Ripottele pinnalle pororouhe, leipäjuustokuutiot ja juustoraastetta.
Paista piirakkaa 200 asteessa 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!