Hae tästä blogista

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Suklainen mansikkamoussekakku


Pohja

300 g Digestivekeksejä

75 g margariinia


Pohjan päälle

1/4 l tuoreita mansikoita

100 g Fazerin sinistä rouhittuna


Mansikkamousse

6 liivatelehteä

1 prk Flora Vispiä

1 prk Mascarponejuustoa

1 prk ranskankermaa

2 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

1/2 l tuoreita mansikoita


Koristelu

1/4 l tuoreita mansikoita

100 g Fazerin sinistä



Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Painele muruseos reunavuoan sisään lautasen päälle. Viipaloi pohjan päälle mansikoita. Rouhi suklaa ja kaada mansikkaviipaleiden päälle.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, ranskankerma, sokerit ja soseutetut mansikat. Sulata pehmenneet liivatelehdet kuumaan vesitilkkaan ja kaada ohuena nauhana mansikkamoussen joukkoon. Sekoita hyvin ja kaada vuokaan pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele mansikoilla ja suklaalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!