Pohja
300 g Digestivekeksejä
75 g margariinia
Pohjan päälle
1/4 l tuoreita mansikoita
100 g Fazerin sinistä rouhittuna
Mansikkamousse
6 liivatelehteä
1 prk Flora Vispiä
1 prk Mascarponejuustoa
1 prk ranskankermaa
2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1/2 l tuoreita mansikoita
Koristelu
1/4 l tuoreita mansikoita
100 g Fazerin sinistä
Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Painele muruseos reunavuoan sisään lautasen päälle. Viipaloi pohjan päälle mansikoita. Rouhi suklaa ja kaada mansikkaviipaleiden päälle.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, ranskankerma, sokerit ja soseutetut mansikat. Sulata pehmenneet liivatelehdet kuumaan vesitilkkaan ja kaada ohuena nauhana mansikkamoussen joukkoon. Sekoita hyvin ja kaada vuokaan pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele mansikoilla ja suklaalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!