Tämä 25 hlön voileipäkakku meni tyttövauvan ristiäisiin.
12 viipaletta Fazerin Laivurin vaaleat vaakaviipaleet -leipää
Kinkkutäyte
500 g palvikinkkua
½ tlk sinappi-kurkkusalaattia
2 prk ranskankermaa
200 g ruohosipulituorejuustoa
1 prk Italiansalaattia
Kostutus
3 dl maitoa
Kuorrutus
2 prk ruohosipulituorejuustoa (a´200g)
1 prk ranskankermaa
Koristelu
1 ruukku herneenversoja
persiljaa
100 g ohen ohuita kinkkusiivuja
kurkkua
Valmista kinkkutäyte. Hienonna palvikinkku ja kaada kulhoon. Lisää joukkoon ruohosipulituorejuusto, ranskankerma ja sinappikurkkusalaatti.
Leikkaa leivistä reunat pois. Lado tarjottimelle ensimmäinen kerros leipiä. Kostuta alin leipäkerros ja levitä päälle kinkkutäytettä. Lado taas kerros leipiä ja levitä toiseen väliin Italiansalaattia. Kolmanteen väliin tulee taas kinkkutäytettä. Lado vielä päälle yksi leipäkerros. Kiedo kakun päälle kelmu ja anna makujen tasaantua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Vatkaa ranskankermat ja tuorejuustot vaahdoksi 5 minuuttia. Levitä kuorrutetta kakun päälle ja reunoille. Koristele.
Tosi kaunis voileipäkakku!
VastaaPoistaMinkä kokoisia nuo vaakaviipaleet ovat?
VastaaPoistaYksi Laivurin vaakaviipale on noin yhden paahtoleivän levyinen ja kolmen paahtoleivän pituinen. Löytyy kaupan pakastealtaasta, ainakin S-marketeissa.
PoistaHyvä! Kiitos vinkistä, käyn katsomassa löytyykö meidän "Ässästä" =)
Poista