Ohjeen näihin piiraisiin löysin Valion sivuilta. Vaihdoin ohjeessa olleen pekonin pororouheeseen.
Pohja
1 dl juoksevaa margariinia
3 dl vehnäjauhoja
½ dl maustettua ruokakermaa Mustapekka
Täyte
½ pss pororouhetta
2 munaa
150 g juustoraastetta
2 dl maustettua ruokakermaa Mustapekka
½ -1 tl basilikaa
Sekoita juokseva margariini ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää ruokakerma. Sekoita tasaiseksi. Tee taikinasta tanko. Leikkaa se 12 yhtä suureen palaan. Pyöräytä ne kämmeenten välissä pyöreiksi palloiksi ja taputtele ne voidellun muffinipellin syvennysten pohjalle ja ylös asti reunoille.
Ripottele taikinakuppien pohjalle pororouhetta. Riko munat kulhoon. Sekoita munien rakenne rikki ja lisää joukkoon juustoraaste, ruuokakerma ja mausteet. Kaada seos pororouheen päälle vuokiin. Paista uunissa 225 asteessa 15-17 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!