Valion ohjetta hieman muutellen tein tämän kakun ennen joulua kahvipöytään.
Pohja
300 g suklaadigestivekeksejä
50 g margariinia
Tiramisutäyte
3 liivatelehteä
1 prk vaahtoutuvaa suklaakermaa
1 prk maustettua rahkaa tiramisu
½ dl sokeria
1 rkl kahvia
Väliin
1½ dl luumuhilloa
Rommi-rusinatäyte
3 liivatelehteä
1 prk Flora Vispiä
1 prk maustettua rahkaa rommi-rusina
½ dl sokeria
1 rkl kahvia
Valmista pohja. Hienonna keksit, lisää joukkoon sulatettu rasva. Painele seos 28 cm irtopohjavuoan pohjalle.
Valmista Tiramisutäyte. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota suklaakerma ja lisää joukkoon sokeri ja rahka. Keitä kahvia. Ota 1 rkl erilleen ja sulata kuumaan kahviin pehmenneet liivatelehdet. Kaada liivateseos ohuena nauhana rahkan joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Anna täytteen hyytyä jääkaapissa pari tuntia.
Levitä hyytyneen tiramisutäytteen päälle luumuhillo. Valmista sitten rommi-rusinatäyte täyte samoin kuin tiramisutäytekin. Kaada täyte vuokaan luumuhillon päälle ja anna kakun hyytyä muutaman tunnin tai seuraavaan päivään. Koristele kakku suklaarouheella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!