Hae tästä blogista

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Koristeelliset kakut -lehti


Sain suoraan julkaisijalta arvioitavaksi uuden Koristeelliset kakut -lehden. Ensimmäisen numeron mukana tulee perhosmuotit, koristekimalletta ja pahvinen kerrosteline vaikkapa muffinien tarjoiluun. Koristeelliset kakut –lehti on keräilysarja, jossa on selkeitä kuvitettuja ohjeita erilaisten leivonnaisten tekemiseen ja koristeluun. Jokaisen numeron mukana tulee resepteissä tarvittavia työvälineitä.


Mielestäni lehden ohjeet ovat selkeät ja kuvat hyviä sekä kauniita. Lehti sopii hyvin aloittelevallekin leipojalle selkeiden kuvien sekä perusteellistenohjeiden ansiosta. Itse pidin erityisesti lehdessä olleista kauniista kakkukuvista, joista edistyneemmätkin leipojat saavat hyviä ideoita omiin kakkuihinsa. Lehden ulkoasu oli kaunis ja selkeä. Tulen käyttämään lehden mukana tulleita välineitä lähiaikoina. Mielenkiinnolla odotan myös seuraavien numeroiden ilmestymistä. 

Lehdestä löytyy lisätietoa lehden verkkosivuuilta 

ja facebookista 

2 kommenttia:

  1. Minä ostin kans tuon lehden. Vaikutti ihan hyvältä, ainakin noista kuvista sai paljon ideoita. Mietitytti vaan se mukana ollut kimalle, kun siinä purkissa sanottiin, että ei sovi syötäväksi. Eli jos sitä pistää koristeiden päälle, pitääkö se kiille ottaa pois ennen koristeiden syömistä....?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käyttäisi kimalletta syötäviin koristeisiin. Kannattaa siirtää kimallepurkki askartelutarvikkeiden joukkoon!

      Poista

Kiitos kun kävit Open Caféssa!