Hae tästä blogista

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Poropiirakka

Poropiirakkaa pellillinen.
Pohja
5½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl juustoraastetta
250 g margariinia
1 dl kylmää vettä

Täyte
1 sipuli
150 g pororouhetta
400 g raejuustoa
3 dl juustoraastetta
4 munaa
4 dl kermaa
mustapippuria
(persiljaa)

Pinnalle
2 dl juustoraastetta

Sekoita kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja juustoraaste. Nypi joukkoon margariini. Lisää nopeasti sekoittaen kylmä vesi. Painele taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Esipaista 200 asteessa 10 minuuttia.

Hienonna sipuli. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa sekaisin. Kaada täyte pohjan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa 25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!