Hae tästä blogista

torstai 26. joulukuuta 2013

Vadelmaiset suklaaruudut

Suklaataikina
300 g tummaa suklaata
200 g margariinia
2 dl sokeria
4 munaa
3½ dl behnäjauhoja
1 tl vanilliinisokeria

Tuorejuustotaikina
200 g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl sokeria
1 muna
1 rkl vehnäjauhoja

Pinnalle
2 dl vadelmia

Voitele ja jauhota uunipannu, kooltaan noin 20 x 30 cm. Sulata suklaa ja margariini vesihauteessa. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahto haaleaan suklaa-rasvaseokseen. Lisää jauhot ja vanilliinisokeri. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Tee tuorejuustotaikina sekoittamalla kaikki ainekset sekaisin kulhossa.

Kaada suklaataikina vuokaan. Levitä sitten tuorejuustotaikina suklaataikinan päälle nuolijan avulla. Painele vadelmat tasaisesti taikinan pinnalle. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä jaa leikkaa paloiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!