Hae tästä blogista

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Punaherukkainen suklaakakku

Suklaista herkkua tyttären nimipäiväksi.
 

200 g voita
200 g tummaa suklaata
2 rkl creme fraichea
3 kananmunaa
2½ dl ruokokidesokeria
1 rkl vanilliinisokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 dl punaisia viinimarjoja

Sulata voi kattilassa. Lisää paloiteltu suklaa. Ota kattila liedeltä ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut voin joukkoon. Lisää creme fraiche ja munat taikinaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne taikinaan. Lisää lopuksi viinimarjat.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun 22 cm irtopohjavuokaan. Paista 200 asteessa 25 minuuttia. Anna jäähtyä.
Siiviloi kakun pinnalle tomusokeria. Koristele viinimarjoilla ja tarjoa kermavaahdon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!