Hae tästä blogista

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Omena-juustokakku


Pohja

200 g Digestive-keksejä

2 rkl sokeria

4 rkl sulatettua voita



Täyte

600 g Philadelphia tuorejuustoa

1 3/4 dl sokeria

3 rkl maizenaa

1 rkl vaniljasokeria

3 kananmunaa

1 dl creme fraichea

6 dl omenalohkoja

3/4 dl sokeria

1 tl kanelia



Kakun pinnalle

1 dl kinuskikastiketta

Laita uunin pohjalle vuoka, jossa on pari senttiä vettä. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Murskaa keksit, lisää sokeri ja sekoita voi keksisokerimurun joukkoon. Painele muruseos reunavuoan pohjalle. Paista pohjaa uunissa noin 10 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä sillä välin kun teet täytteen.

Sekoita sähkövatkaimella tuorejuusto pehmeäksi. Lisää sokerit ja maizena. Lisää kananmunat yksitellen. Vatkaa jokaisen kananmunan jälkeen seosta minuutin verran. Sekoita viimeiseksi creme fraiche joukkoon. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. Kuori omenat ja kuutioi ne pieniksi. Kääntele omenakuutiot kanelisokeriseoksessa ja ripottele ne sen jälkeen täytteen päälle.

Paista uunissa 175 asteessa noin tunti. Anna kakun levähtää jääkaapissa seuraavaan päivään. Viimeistele omenajuustokakku kinuskikastikkeella ennen tarjoilua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!