Hae tästä blogista

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Paholaisen piirakka


Pohja

5 dl   vehnäjauhoja

4 3/4 dl sokeria

1 tl  leivinjauhetta

1 tl  soodaa

1 tl  vaniljasokeria

1 tl  suolaa

1 dl kaakaojauhetta

50 g margariinia

2½ dl vettä

3  kananmunaa


Kuorrutus

500g  tomusokeria ( 8dl )

70 g  margariinia

4 rkl maitoa

2 tl vaniljasokeria



Päälle

Mariannerouhetta



Sekoita keskenään pohjan kuivat aineet. Lisää joukkoon sulatettu margariini ja vesi. Vatkaa 2 minuuttia.

Lisää vielä joukkoon kananmunat ja vatkaa vielä 2 minuuttia.

Ripottele pellille Mariannerouhetta. Kaada taikina rouheen päälle ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Valmista kuorrutus. Sekoita sulatettu margariini ja muut täytteen ainekset keskenään. Levitä jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle reilusti Mariannerouhetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!