Hae tästä blogista

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Vadelma-wienernougatkakku


Pohja

1 pkt suklaadigestivekeksejä

75 g voita


Wienernougatmousse

1 prk Flora Vispiä

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

1 prk ranskankermaa

1 dl sokeria

1 dl Wienernougatcrushia

6 liivatelehteä


Vadelmamousse

1 prk Flora Vispiä

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

1 prk ranskankermaa

1 dl sokeria

2 dl soseutettuja vadelmia

6 liivatelehteä



Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi ja painele seos halkaisijaltaan 26-28 cm reunavuoan sisään.

Valmista mousset. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa 2 prk Flora Vispiä vaahdoksi. Lisää joukkoon 2 prk tuorejuustoa ja 2 prk ranskankermaa sekä 2 dlsokeria. Kaada  puolet vaahdosta toiseen kulhoon ja lisää sen joukkoon Wienernougatcrush. Liuota 6 liivatetta kiehuvaan veteen ja kaada Wienernougatmoussen joukkoon. Sekoita hyvin. Kaada mousse pohjan päälle reunavuoan sisään. Laita jääkaappiin hyytymään.

Valmista vadelmamousse toisessa kulhossa lisäämällä soseutetut vadelmat vaahdon joukkoon. Sulata 6 liivatelehteä kiehuvan kuumaan veteen ja kaada liivateseos vadelmamoussen joukkoon. Kaada vadelmamousse vuokaan edellisen kerroksen päälle. Laita vielä jääkaappiin hyytymään. Koristele.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!