Hae tästä blogista

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Maitosuklaa-mansikkamoussekakku


Pohja

175 g kaurakeksejä

75 g voita


Maitosuklaamousse

1 prk Flora Vispiä

100 g mascarponejuustoa

200 g Fazerin sinistä


Mansikkamousse

1 prk Flora Vispiä

200 g ranskankermaa

2 dl sokeria

2 dl soseutettua mansikkaa

5 liivatelehteä



Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos reunavuoan sisään lautasen päälle.

Sulata suklaa mikrossa 20 sekuntia kerrallaan. Sekoita välillä. Vaahdota Vispi ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto. Lisää lopuksi sulatettu suklaa. Kaada suklaamousse vuokaan keksipohjan päälle ja laita kakku jääkaappiin hyytymään.

Valmista mansikkamousse. Sulata mansikat ja soseuta ne. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Vispi ja lisää joukkoon ranskankerma, sokeri ja mansikkasose. Sulata pehmenneet liivatelehdet ½ dl kiehuvan kuumaa vettä ja kaada ohuena nauhana mansikkavaahdon joukkoon. Kaada täyte vuokaan suklaamoussen päälle. Tasoita pinta ja laita kakku jääkaappiin hyytyymään seuraavaan päivään. Koristele.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!