Hae tästä blogista

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Valkosuklaa-macadamia cookies


225 g pehmeää voita

2 dl sokeria

2 dl fariinisokeria

1 rkl vanilliinisokeria

2 munaa

5½ dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

1 tl soodaa

2½ dl rouhittuja macadamiapähkinöitä ( 150 g )

4-5 dl valkosuklaata rouhittuna ( 400 g )



Vaahdota huoneenlämmössä pehmennyt voi, sokeri, fariinisokeri ja vanilliinisokeri. Lisää kakanmunat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Rouhi pähkinät ja valkosuklaa karkeaksi rouheeksi. Lisää ne taikinaan.

Ota ruokalusikalla taikinasta kekoja leivinpaperille. Laitoin yhdelle pellille 9 kekoa ja painoin niitä hieman litteämmiksi. Paista 190 asteessa 10 minuuttia. Anna jäähtyä ja nauti!


5 kommenttia:

  1. Kiitos, kokeiluun menee :)

    VastaaPoista
  2. pystyykö macadamia-pähkinöitä korvaamaan mitenkään?
    pikkukylän kaupoista ei löytynyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manteleilla. Murskaa kokonaiset mantelit ja siitä sitten.

      Poista
  3. Montako keksiä tällä ohjeella tulee noin suurinpiirttein?

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit Open Caféssa!