225 g pehmeää voita
2 dl sokeria
2 dl fariinisokeria
1 rkl vanilliinisokeria
2 munaa
5½ dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl soodaa
2½ dl rouhittuja macadamiapähkinöitä ( 150 g )
4-5 dl valkosuklaata rouhittuna ( 400 g )
Vaahdota huoneenlämmössä pehmennyt voi, sokeri, fariinisokeri ja vanilliinisokeri. Lisää kakanmunat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Rouhi pähkinät ja valkosuklaa karkeaksi rouheeksi. Lisää ne taikinaan.
Ota ruokalusikalla taikinasta kekoja leivinpaperille. Laitoin yhdelle pellille 9 kekoa ja painoin niitä hieman litteämmiksi. Paista 190 asteessa 10 minuuttia. Anna jäähtyä ja nauti!
Kiitos, kokeiluun menee :)
VastaaPoistapystyykö macadamia-pähkinöitä korvaamaan mitenkään?
VastaaPoistapikkukylän kaupoista ei löytynyt..
Manteleilla. Murskaa kokonaiset mantelit ja siitä sitten.
PoistaKAKANmunat? :D
VastaaPoistaMontako keksiä tällä ohjeella tulee noin suurinpiirttein?
VastaaPoista