3 dl vehnäjauhoja
3 dl kaurahiutaleita
2 dl fariinisokeria
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
200 g margariinia
Täyte
2 dl valkosuklaata
2 dl mantelilastuja
2 Daimpatukkaa (2x56g)
2 dl kinuskikastiketta
½ dl vehnäjauhoja
Yhdistä pohjan kuivat aineet keskenään. Lisää sulatettu rasva ja sekoita hyvin. Ota taikinasta 2 dl talteen päällistä varten. Levitä loput taikinasta 33x23cm pellille leivinpaperin päälle. Paista pohjaa 175 asteessa noin 15 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
Pilko valkosuklaa ja Daimpatukat tasakokoisiksi paloiksi. Yhdistä makeiset sekä mantelilastut ja ripottele seos pohjan päälle. Sekoita vehnäjauhot kinuskikastikkeen joukkoon ja levitä kastike täytteen päälle. Ripottele vielä lopuksi levyn päälle loppu muruseos.
Paista vielä 20 minuuttia, kunnes leivoksesta tulee kullanruskea. Leikkaa hyvin jäähtynyt leivonnainen noin 4x4 cm paloiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!