Hae tästä blogista

lauantai 1. joulukuuta 2012

Cookie pops

Nämä mintunmakuiset Cookie popsit ovat meidän perheen herkkua!

4 pötköä Minttu-Dominokeksejä (2 pkt)
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1½ levyä Fazerin sinistä

Murskaa keksit monitoimikoneessa leikkuuterällä. Sekoita keksimurujen joukkoon tuorejuusto ja vaivaa massa tasaiseksi. Ota kahvimitalla massasta nokareita ja pyörittele käsin palloiksi. Laita pallot jääkaappiin kylmettymään. Sulata maitosuklaa mikrossa 2 x 30 sekuntia. Kasta keksipallot sulaan suklaaseen kahden haarukan avulla. Anna ylimääräisen suklaan valua pois. Laita pallot leivinpaperin päälle ja laita jääkaappiin, jotta suklaa jähmettyy. Siirrä valmiit keksipallot minimuffinivuokiin ja tarjoa.

3 kommenttia:

  1. näyttää herkulliselta, mutta voikohan näitä pakastaa?

    VastaaPoista
  2. Pakastuksen jälkeen suklaapinta saattaa hieman "hikoilla". Säilyvät jääkaapissa useita päiviä, jos haluaa tehdä etukäteen.

    VastaaPoista
  3. Voisi varmaankin pakastaa niin, että pakastaa ilman kuorrutusta, ja sitten kuorruttaa kun ottaa pakastimesta käyttöä varten...

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit Open Caféssa!