Tein Ystävänpäiväksi työkavereille Geishamuffineja. Ohje on sama, millä olen aiemmassa blogissani tehnyt Dumlemuffineja. Laitoin tarjolle myös vaahtokarkkeja ja Geishakonvehteja.
2 dl maitoa
4 kananmunaa
3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 rkl kaakaojauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 rkl perunajauhoja
24 Geisha-konvehteja
Kuorrute
Kuorrute
200g margariinia
3 rkl kaakaojauhetta
3 dl tomusokeria
4 rkl vahvaa kahvia
1 rkl vaniljasokeria
Sulata rasva kattilassa ja lisää maito. Kuumenna, mutta älä anna kiehua. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää vuorotellen rasvaseoksen kanssa munavaahtoon. Kaada taikina isoihin muffinivuokiin ja pudota jokaisen muffinin keskelle yksi Geisha-konvehti. Paista 225 asteessa 13 minuuttia. Anna jäähtyä.
Valmista kuorrute. Mittaa kaikki kuorrutteen ainekset kulhoon ja vaahdota sähkövatkaimella. Pursota muffinien päälle. Koristele.
Valmista kuorrute. Mittaa kaikki kuorrutteen ainekset kulhoon ja vaahdota sähkövatkaimella. Pursota muffinien päälle. Koristele.
NAM! Ihan mielettömän kauniita ja hyvänkuuloisia näin geisha-suklaan ystävälle :)
VastaaPoistaKiitos reseptistä, näitä teen hiihtolomaviikolla kun saamme ystäväperheen käymään.
VastaaPoistaAina reseptejäsi odotan ja niistä ilahdun. tk
Kiva, että reseptit tulevat käyttöön! Jos haluaa enemmän Geishan makua, kannattaa kuorrutukseen kahvin sijaan lisätä muutama sulatettu Geisha-konvehti.
PoistaMaalaiselämää-blogissa olisi sinulle tunnustus... :)
VastaaPoistaHerkun näköistä ja kuuloista =)
VastaaPoista