Hae tästä blogista

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Mariannekakku

Tein Ystävänpäiväksi vanhoille työkavereilleni ison sydämenmuotoisen Mariannekakun. 
Oikein Hyvää Ystävänpäivää!

400 g margariinia
5 dl sokeria
6 munaa
1 prk kermaviiliä
8 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 tl vanilliinisokeria
4 rkl kaakaojauhetta
1 pss Mariannecrushia

Pinnalle
1 levy minttukrokanttisuklaata sulatettunaa

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten. Sekoita keskenään kuivat aineet toisessa kulhossa. Lisää taikinaan ensin kermaviili ja lopuksi kuivat aineet. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 60 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassaan noin 15 minuuttia ennen kuin kumoat kakun. Koristele kakku sulatetulla suklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!