Hae tästä blogista

lauantai 28. joulukuuta 2013

Viimeinen tilauskakku - Hillan syntymäpäiväkakku

Tämä Hillan syntymäpäiville tekemäni vadelmamoussetäytteinen kakku on toistaiseksi viimeinen tilauskakkuni. Olen päättänyt laittaa sivutoimisen pitopalveluni pöytälaatikkoon. Päätyöhöni liittyvät uudet työkuviot pitävät minut kiireisenä alkuvuoden ja laskelmieni mukaan ensi kesänäkin on vain kaksi vapaata viikonloppua. Aikaa tilauskakkujen tekoon ei siis oikein ole, sillä myös huhtikussa juostava Pariisin maraton vaatii paljon treeniaikaa, jos aion sen kunnialla päästä läpi. Blogini jatkaa silti olemassaoloaan, painotus on uusissa resepteissä täytekakkujen sijaan. Toivotan kaikille blogini lukijoille ja asiakkailleni oikein Hyvää Uutta Vuotta 2014!5 kommenttia:

 1. Ihana kakku. :)
  Mitä tuohon mousse täytteeseen tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Laitoin mousseen 1 prk Flora Vispiä, 4 dl Creme Fraichea, 2 dl sokeria, 2 dl vadelmia ja 6 liivatelehteä.

   Poista
 2. Tuo pursotusjälki on aina yhtä upeeta!! Onko seassa vaniljakreemiä vai paljastatko salaisuuden upeaan jälkeen...?? Onnea Pariisin treeneihin ja työkuvioihin. Blogiasi luen edelleen. Terveisin kellon kanssa välillä myös "kilpaa kulkeva". Hyvää Uutta Vuotta 2014!

  VastaaPoista
 3. Ai sellainen tilanne on tullut vastaan :/ Niin sitä aina välillä joutuu miettimään mihin aika riittää, eikä se tunnu oikeastaan riittävän mihinkään, vaikka miten päin olisi :D Mutta ymmärrän hyvin ja toivotan antoisaa vuotta 2014 myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kauniiden kakkujen teosta! Blogisi oli ensimmäinen kakkublogi, jota aloin seuraamaan. Olit samalla ensimmäinen innoitukseni itsekin kokeilemaan kakkujen tekoa. Kiitos siis siitäkin! <3

  Toivottavasti löydät tulevaisuudessa taas aikaa kakuille! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit Open Caféssa!