Tämä Hillan syntymäpäiville tekemäni vadelmamoussetäytteinen kakku on toistaiseksi viimeinen tilauskakkuni. Olen päättänyt laittaa sivutoimisen pitopalveluni pöytälaatikkoon. Päätyöhöni liittyvät uudet työkuviot pitävät minut kiireisenä alkuvuoden ja laskelmieni mukaan ensi kesänäkin on vain kaksi vapaata viikonloppua. Aikaa tilauskakkujen tekoon ei siis oikein ole, sillä myös huhtikussa juostava Pariisin maraton vaatii paljon treeniaikaa, jos aion sen kunnialla päästä läpi. Blogini jatkaa silti olemassaoloaan, painotus on uusissa resepteissä täytekakkujen sijaan. Toivotan kaikille blogini lukijoille ja asiakkailleni oikein Hyvää Uutta Vuotta 2014!
Ihana kakku. :)
VastaaPoistaMitä tuohon mousse täytteeseen tulee?
Kiitos Minttu! Laitoin mousseen 1 prk Flora Vispiä, 4 dl Creme Fraichea, 2 dl sokeria, 2 dl vadelmia ja 6 liivatelehteä.
PoistaTuo pursotusjälki on aina yhtä upeeta!! Onko seassa vaniljakreemiä vai paljastatko salaisuuden upeaan jälkeen...?? Onnea Pariisin treeneihin ja työkuvioihin. Blogiasi luen edelleen. Terveisin kellon kanssa välillä myös "kilpaa kulkeva". Hyvää Uutta Vuotta 2014!
VastaaPoistaAi sellainen tilanne on tullut vastaan :/ Niin sitä aina välillä joutuu miettimään mihin aika riittää, eikä se tunnu oikeastaan riittävän mihinkään, vaikka miten päin olisi :D Mutta ymmärrän hyvin ja toivotan antoisaa vuotta 2014 myös sinulle!
VastaaPoistaKiitos kauniiden kakkujen teosta! Blogisi oli ensimmäinen kakkublogi, jota aloin seuraamaan. Olit samalla ensimmäinen innoitukseni itsekin kokeilemaan kakkujen tekoa. Kiitos siis siitäkin! <3
VastaaPoistaToivottavasti löydät tulevaisuudessa taas aikaa kakuille! :)