Canelian keittiössä -blogista löysin tämän suklaakakun ohjeen.
200 g voita
1 Pätkis Mini Bites -pussi
65 g tummaa suklaata
4 munaa
2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija noin 24 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Sulata voi, Pätkikset ja paloiteltu tumma suklaa kattilassa miedolla lämmöllä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahdon joukkoon hieman jäähtynyt voi-suklaasula sekä keskenään yhdistetyt jauhot ja leivinjauhe. Kääntele taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja nosta sitten vuokineen päivineen jääkaappiin tekeytymään seuraavaan päivään. Koristele kermavaahdolla, vadelmilla ja Pätkis-paloilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!