Vietimme hauskan illan ystävien kanssa huvimajassamme. Nautimme kylmien juomien lisäksi lämmintä piirakkaa ja Pastanjauhantaa -blogin kana-pastasalaattia. Posket nauramisesta kipeinä.
Pohja
100 g margariinia
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl kylmää vettä
Täyte
½ rasiaa kirsikkatomaatteja
1 rasia fetaa öljyssä aurinkokuivatun tomaatin kera
1 prk Creme Fraiche Cuisine sipulisekoitus
2 munaa
1 dl juustoraastetta
mustapippuria
basilikaa
Murustele kylmä rasva ja vehnäjauhot. Lisää joukkoon vesi ja sekoita taikinaksi. Painele taikina pitkänomaisen suorakaiteen muotoisen piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita kaikki täytteen ainekset sekaisin ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle vielä hieman juustoraastettaa. Paista 175 asteessa 35-40 minuuttia.
Paolan pastasalaatti
1/2 grillattu broileri
1 paketti pennepastaa
4-5 rkl pestoa
rouhittua mustapippuria
puntti rucolaa
tammenlehväsalaattia
1 punasipuli ohuina siivuina
kourallinen pinjansiemeniä
1 hunajameloni
parmesania lastuina
Irrota lihat broilerista, paloittele. Keitä pasta, käsittele vihannekset ja hedelmät, paahda pinjansiemenet. Sekoita kulhossa pasta ja pesto, broileri, vihannekset ja hedelmät, mausta mustapippurilla. Höylää parmesanlastuja päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!