Hae tästä blogista

lauantai 11. elokuuta 2012

Vessaremonttia

Tein kesän aikana myös pientä ja edullista pintaremonttia. Alakerran vessa on tuntunut pimeältä, joten päätin maalata kaappien ovet valkoiseksi. Maalipesu, hionta, pohjamaalaus ja kalustemaali superlontelalla kahteen kertaan riitti muuttamaan vessan taas valoisaksi. Peilin löysin Kasvihuoneilmiöstä. Peilin kehys oli ostettaessa kullanvärinen, mutta spraymaalasin sen valkoisella. Pieni onnettomuus sattui, kun pudotin ovia pestessäni yhden oven isovarpaalleni, joka murtui. Tästä seurasi se, että jouduin lepäilemään ja sittenhän oli aikaa virkata vessaan uusi matto sekä pyyheliinoihin pitsit. 

Mattoon tarvittavat ontelokuteet tilasin Päivin kudepuodista. Kutistin kuteet kastamalla ne veteen. Kuivasin kuteet kuivausrummussa, mikä olisi ollut loistava idea, jos olisin ymmärtänyt kiinnittää vyyhdit useammasta kohdasta esimerkiksi nippusiteillä. Nyt oli aika kova homma selvitellä kuteita :)
Ohje mattoon löytyy Kauhavan kangasaitan sivuilta.


Pyyheliinoihin virkkasin pitsit ohjeella, jolla olen myös koulussa isompien oppilaiden kanssa virkannut pitsejä. Ohjeen alkuperää en muista. 

Aloitusta varten on virkattava 17 ketjusilmukkaa ja sen jälkeen voi seurata piirrosohjetta.

4 kommenttia:

 1. Upea muutos... jospa saisin tässä itsekin virtaa meidän wc:n remonttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoin urakka tälläkin kertaa oli työn aloittaminen. Tsemppiä remontin tekemiseen!

   Poista
 2. Upeaan yhdyn minäkin ihasteltuani.

  VastaaPoista
 3. Kiitos virkkausmallista! Juuri sopiva minun tarpeisiini.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit Open Caféssa!