Nämä katosivat ensimmäisinä pöydästä pojan nimipäivillä.
1 pss pieniä pyöreitä jälkiuuniruisleipiä
200 g aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
2 dl ranskankermaa
½ punasipulia
mustapippuria
150 g pororouhetta
Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, sipulisilppu, pororouhe ja mustapippuri kulhossa. Levitä täytettä leiville. Koristele herneenversoilla.
Taitaa kaikki siirtyä vuodatuksesta bloggeriin! :) ihana kun kuitenkin jatkoit, vaikka uudessa osoitteessa! =)
VastaaPoistaKiitos sinulle uuden blogini ensimmäisestä kommentista! Toivon, että saan vielä jossain vaiheessa tuon oman verkkotunnukseni openkahvila.com siirrettyä tänne bloggerin puolelle.
PoistaNää on tosi hyviä. Itse olen tehnyt savulohitäytteellä. Tosi menevä ja hyvä täyte sekin. Mukavaa pientä naposteltavaa!
VastaaPoistaIhana uusi blogi sinulla! Onnea ja menestystä blogillesi ja tervetuloa vastavierailulle minun uteen blogiini!
Kiitos Krisse! Iso työ kaiken siirtämisessä on ollut, mutta nyt kun kaikki alkaa olla valmista, tuntuu siltä että että tästä vuodatuksen blogin kuvien katoamisesta seurasikin jotain oikein hyvää. Olen todella tyytyväinen tähän uuteen blogiini :)
PoistaLöysin tieni uuteen blogiisi! Ihania kuvia ja ohjeita täällä, kiva kun jatkoit! Vanhaa blogiasi kävin paljon lueskelemassa ja jotain ohjeita (mm. Aleksanterin leivoksia) olen testannutkin. Nämä poro-ruisnapit tulee varmasti kokeiltua, nam!
VastaaPoistaKiva kun löysit tänne! Nämä poro-ruisnapit olivat herkullisia ja nopeita tehdä.
PoistaMistä hyllystä tuollaista pororouhetta löytyy? Hyvältä näyttävät!
VastaaPoistaMiellä Citymarketissa löytyy sieltä, mistä pekonit ja kinkkuleikkeetkin. Ennen oli pienessä pahvilaatikossa, kun viimeksi ostin oli pakkaus muuttunut suorakaiteen muotoiseksi pussiksi.
Poista