Hae tästä blogista

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tortillavuoka

Terhin keittiössä oli tehty tortillavuokaa ja meilläkin tehtiin taas pitkästä aikaa tätä herkkua. Vähän kuin lasagnea, mutta valmistuu paljon nopeammin.

6 kpl isoja tortilloja
700 g nauta-sikajauhelihaa
1 pss taco-mausteseosta
1 sipuli
oliiviöljyä
1 tölkki (400g) valkosipuli-tomaattimurskaa
1 prk ruokakermaa
basilikaa

suolaa
mustapippuria

200 g juustoraastetta

Kuullota silputtu sipuli oliiviöljyssä ja lisää jauheliha. Paista kypsäksi ja mausta tacomausteseoksella. Lisää tomaattimurska, kerma ja mausteet. Anna kiehahtaa ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Lado uunivuokaan ensin kastiketta, sitten tortillalevy, kastiketta, tortillalevy jne. Ripottele väleihin sekä pinnalle juustoraastetta. Paista noin 220 asteessa noin 10-15 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihalta, mutta tarkennatko vielä mikä on tortillalevy? Siis tarkoittaako niitä pyöreitä vehnätortilloja?

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit Open Caféssa!