Tein rippijuhliin laktoosittoman lohivoileipäkakun 30 hlölle.
1 pkt Laivurin vaaleat vaakaviipaleet -leipää (6 viipaletta)
1 pkt Laivurin vaaleat vaakaviipaleet -leipää (6 viipaletta)
1 pkt Laivurin tummat vaakaviipaleet -leipää (6 viipaletta)
Täyte
600 g kylmäsavulohta
400 g lämminsavulohta
400 g lämminsavulohta
800 g maustamatonta tuorejuustoa
6 dl ranskankermaa
2 dl kurkkusalaattia
2 dl kurkkusalaattia
3 rkl sitruunamehua
½ tl valkopippuria
1 tl sitruunapippuria
1 nippu tilliä
1 nippu ruohosipulia
1 nippu ruohosipulia
Kostutus
2 dl sitruunavettä
Kakun päälle
400 g maustamatonta tuorejuustoa
Koristelu
kylmäsavulohta
herneenversoja
jääsalaattia
carambolaa
tummia viinirypäleitä
isoja katkarapuja
isoja katkarapuja
Valmista täyte. Vaahdota tuorejuustot ja ranskankerma kuohkeaksi noin 5 minuuttia. Lisää mausteet, kylmäsavulohipalat sekä kurkkusalaatti ja sekoita tasaiseksi.
Leikkaa leivistä reunat pois. Asettele tarjottimelle ensin 3 vaaleaa leipäpalaa. Kostuta sitruunamehulla. Kaada leipien päälle 1/3 lohitäytteestä. Ripottele päälle lämminsavulohta. Lado päälle tummat leipäviipaleet ja kostuta ja levitä 1/3 lohitäytteestä. Tee samoin vielä kolmas kerros. Pinnalle tummat leipäviipaleet, jotka kostutetaan. Laita kelmu vuoan päälle ja anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Kuorrutusta varten notkista tuorejuusto. Levitä kuorrutetta kakun päälle ja reunoille. Koristele kakku.
Leikkaa leivistä reunat pois. Asettele tarjottimelle ensin 3 vaaleaa leipäpalaa. Kostuta sitruunamehulla. Kaada leipien päälle 1/3 lohitäytteestä. Ripottele päälle lämminsavulohta. Lado päälle tummat leipäviipaleet ja kostuta ja levitä 1/3 lohitäytteestä. Tee samoin vielä kolmas kerros. Pinnalle tummat leipäviipaleet, jotka kostutetaan. Laita kelmu vuoan päälle ja anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Kuorrutusta varten notkista tuorejuusto. Levitä kuorrutetta kakun päälle ja reunoille. Koristele kakku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!