Raikas mangokakku, jossa koristeena persikkaviipaleita.
Pohja
300g Divestivekeksejä
75g margariinia
Täyte
6 liivatelehteä
1 prk Flora Vispiä
1 prk maitorahkaa
3 dl turkkilaista jogurttia
2 dl sokeria
1 tlk säilykemangoa
Pinnalle
1 tlk persikoita
2 dl vettä
1 dl hyytelösokeria
Murskaa keskit ja sulata rasva. Sekoita ne keskenään ja painele säädettävän reunavuoan sisään tarjoilulautaselle. Laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi.
Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota Vispi ja lisää sekaan rahka, turkkilainen jogurtti ja sokeri. Soseuta mangot ja lisää ne täytteen joukkoon. Kuumenna ½ dl vettä kiehuvaksi ja sulata siihen pehmenneet liivatelehdet. Kaada hieman jäähtynyt liivateseos täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada täyte keksipohjan päälle. Laita kakku hyytymään jääkaappiin seuraavaan päivään.
Viipaloi säilykepersikat ja asettele ne hyytyneen kakun päälle. Kuumenna 2 dl vettä kiehuvaksi ja lisää hyytelösokeri. Anna kiehahtaa ja lusikoi persikoiden päälle. Laita kakku vielä jääkaappiin hyytymään. Irrota kakku reunavuoasta ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit Open Caféssa!